1. Home
  2. /
  3. Vårt företa

Kontraktstillverkning, förpackning och mer

Vi är full-service kontrakttillverknings- och förpackningspartnern som du kan lita på. Vi står vid våra åtaganden och är flexibla när det gäller nya utmaningar. Vi har blivit en viktig strategisk partner för många klienter i flera år, och vi täcker hela kedjan från den initiella idén till den färdiga produkten.

Produktions- och förpackningsprocessen i ett ögonblick


 

Din förfrågan

Vi hanterar din förfrågan omedelbart. Efter ett inledande svar inom en arbetsdag, kommer du att få ta emot ett erbjudande så snart som möjligt.

Utveckling

Du tillhandahåller din formulering och konst till oss. Självklart kan vi ge råda till dig baserat på antal år av erfarenhet gällande tillverkning och förpackning.

Anskaffning

Vi kan ta hand om hela ingrediens- och förpackningsprocessen för dig. Du kan även hantera anskaffningen själv och leverera ingredienser och material till oss.

Produktion

Använd våra maskiner, vi kommer att tillverka kapslar, (dragerade) tabletter eller blandningar för dig.

Förpackning

vi kan förpacka dina produkter i upplåsbart plast, portionspåsarstickförpackningar och burkar. Vi kan även förpacka dessa i visningslådor kompletta med broshyr och andra föremål

Leverans

Vi kommer att förbereda lådor för att leverera dem till din valda plats.

Vill du lära dig mer om vår produktionsprocess? Kontakta våra specialister

Ett ord från

Som familjedrivna verksamheter har vi en mer speciell företagskultur. Våra medarbetare gör det lilla extra för att möta en deadline. Och efter allt hårt arbete gör vi också tid för att slappna av: varje sommar organiserar vi en trädgårds BBQ vid Jan och Josée's.

 

- Maaike Brinkman-Tio, ekonomiavdelning/anskaffning vid Ambi Pack

Förbättrar kvalitetsstandards

Vi har blivit tilldelade relevant certifiering, tillåt oss att erbjuda dig kontraktstillverkning och förpackningsservice i de mest krävande av branscher: GMP, ISO 13485, FSSC 22000 och SKAL.  Denna kombination av kvalitetsstandarder är precis vad som garanterar att du kan förlita dig på tillverkning och förpackning av högsta kvalitet.